Håll din sida levande!

Din webbplats blir mer intressant om den uppdateras ofta. Helst ska kunderna hitta något nytt varje gång de besöker sidan.

Vad händer i ditt företag?
Använd elementet Nyhetsflöde för att skapa en mini-blogg om livet som företagare, presentera produktnyheter eller länka till intressanta sidor på nätet.

Läs mer om hur du skapar ett nyhetsflöde här.

  • Låga nivåer i sjöar och vattendrag i södra Sverige

    I många sjöar och vattendrag i sydöstra Sverige är det nu mycket låga nivåer. En anledning är att det under en längre period fallit mindre nederbörd än normalt och att den nederbörd som fallit under växtsäsongen till stor del har tagits upp av växtlighet och inte fyllt på i vattendrag.
  • Augusti 2022 - Varm månad med lokala sommaroväder

    Under augusti 2022 dröjde sig sommarvärmen kvar fram till den avslutande veckan. Men tidvis gjorde svalare luft från Norska havet en del framstötar. I gränsområdena mellan olika luftmassor bildades sommaroväder med kraftigt regn, hagel och häftiga vindbyar. Bland orter som drabbades av detta kan nämnas Töreboda i Västergötland, Båstad i Skåne och Linköping i Östergötland.
  • Klimatet och framtiden – så här skapar vi en bättre och friskare värld

    Den 30 september har du chansen att lyssna till eventet ”Människan och planeten – en bättre och friskare värld" som livesänds under ForskarFredag den 30 september. Här möter du forskare och experter från SMHI, Naturvårdsverket, Havs- och vattenmyndigheten, Odling i Balans, Linköpings universitet och Institutet för framtidsstudier.