Håll din sida levande!

Din webbplats blir mer intressant om den uppdateras ofta. Helst ska kunderna hitta något nytt varje gång de besöker sidan.

Vad händer i ditt företag?
Använd elementet Nyhetsflöde för att skapa en mini-blogg om livet som företagare, presentera produktnyheter eller länka till intressanta sidor på nätet.

Läs mer om hur du skapar ett nyhetsflöde här.

  • Hösten 2022 - Mildare än normalt

    Hösten 2022 kommer nog snabbt att falla i glömska för boende norr om Dalälven då den var tämligen händelsefattig. Söder därom torde hösten i Stockholmsområdet främst bli hågkommen för det kraftiga snöfallet i november med åtföljande trafikproblem. I Götaland lär man istället minnas den ovanligt sena hösten samt de extremt ljumma novemberdagarna kring Fars dag.
  • November 2022 - Tvära kast från sommar till vinter

    November bjöd på tvära kast mellan årstider. Inledningen var varm och i mitten av månaden slogs en del temperaturrekord. Den meteorologiska hösten kom ovanligt sent till delar av Götaland och lokalt längs Svealandskusten, på en del håll var den rekordsen. Efter mitten av månaden blev det ett snabbt omslag till kallare väder och det förekom kraftigt snöfall i delar av Götaland och Svealand.
  • Klimatdata för hydrologiska beräkningar

    Via ett nytt gränssnitt finns dataserier för temperatur och nederbörd för åren 1961- 2021 tillgängliga att laddas ner för valfri plats i Sverige. Klimatdatabasen har särskilt tagits fram för hydrologiska modellberäkningar.