Håll din sida levande!

Din webbplats blir mer intressant om den uppdateras ofta. Helst ska kunderna hitta något nytt varje gång de besöker sidan.

Vad händer i ditt företag?
Använd elementet Nyhetsflöde för att skapa en mini-blogg om livet som företagare, presentera produktnyheter eller länka till intressanta sidor på nätet.

Läs mer om hur du skapar ett nyhetsflöde här.

  • Cyanobakterierna har börjat blomma i Östersjön

    Årets cyanobakterieblomning har börjat. Det visar satellitdata från SMHIs övervakningssystem ”Baltic Algae Watch System”.
  • Maj 2020 - Start på orkansäsongen på norra halvklotet

    Maj 2020 var enligt Copernicus Climate Change Service globalt sett den varmaste maj som uppmätts. Orkansäsongen startade på norra halvklotet. Som kraftigast blev den tropiska orkanen Amphan som drog in över östra Indien och Bangladesh i mitten av månaden med kraftiga vindar, skyfall och jordskred som följd. I Östafrika fortsatte det falla kraftigt regn och i Victoriasjön noterades de högsta vattennivåerna som uppmätts.
  • Lansering av en bildtävling om marin miljö för studenter

    En illustrationstävling med tema klimatpåverkan på den marina miljön lanseras idag, på FN:s havsmiljödag, av projektet ClimeMarine på SMHI och Havs- och vattenmyndigheten. Studenter i Sverige uppmanas att illustrera denna spännande och viktiga fråga.