Håll din sida levande!

Din webbplats blir mer intressant om den uppdateras ofta. Helst ska kunderna hitta något nytt varje gång de besöker sidan.

Vad händer i ditt företag?
Använd elementet Nyhetsflöde för att skapa en mini-blogg om livet som företagare, presentera produktnyheter eller länka till intressanta sidor på nätet.

Läs mer om hur du skapar ett nyhetsflöde här.

 • Ett hydrologiskt år med översvämningar och välfyllda sjöar


  Det hydrologiska året skiljer sig från ett kalenderår genom att det löper från första oktober till sista september. 
  Det hydrologiska året 2019-2020 inleddes med flöden över de normala i västra Sverige och låga flöden i östra Sverige.
 • Sommaren 2020 - Varm eller mycket varm i hela landet

  Årets sommar bjöd på temperaturöverskott i hela landet. Efter en delvis rekordvarm juni följde en i allmänhet kylig eller mycket kylig juli innan värmen återkom med besked i början av augusti. Den torra augustimånaden medförde att det till slut bara var nordöstra Norrland som fick en mycket blöt sommar. Juli bjöd på blåsigt väder. Den 16 augusti noterade Tarfala i Lapplandsfjällen nytt svenskt byvindsrekord för augusti.
 • Nytt verktyg ska utvärdera våtmarksprojekt redan i planeringsstadiet

  För att de som arbetar med våtmarksprojekt ska få bättre beslutsunderlag inför anläggning och restaureringar av våtmarker ska nu SMHI vara med och ta fram ett webbaserat verktyg för detta. Inom projektet ska en referensgrupp med personer som arbetar med våtmarksfrågor bildas. Referensgruppen ska besvara en enkät för att identifiera vilken kunskap som saknas inom området.