Håll din sida levande!

Din webbplats blir mer intressant om den uppdateras ofta. Helst ska kunderna hitta något nytt varje gång de besöker sidan.

Vad händer i ditt företag?
Använd elementet Nyhetsflöde för att skapa en mini-blogg om livet som företagare, presentera produktnyheter eller länka till intressanta sidor på nätet.

Läs mer om hur du skapar ett nyhetsflöde här.

  • Ny klimatscenariotjänst från SMHI kommer hösten 2021

    Hösten 2021 lanserar SMHI en ny klimatscenariotjänst, baserad på ny observationsdata och ny klimatmodelldata. I tjänsten kombineras kartor, diagram och fakta på ett sätt som ger användarna en god överblick. I den första versionen ingår meteorologiska indikatorer. Senare under hösten kompletteras tjänsten med hydrologisk och oceanografisk information.
  • SMHI varnar för höga flöden i små vattendrag i delar av Svealand och Götaland

    Ihållande regn leder till att vattenflödena stiger i små vattendrag i östra delen av Svealand och nordöstra Götaland. Under onsdagen har det regnat intensivt i området och regnet förväntas fortsätta under torsdagen med mindre intensitet. 
  • Förbättrad luftkvalitet under pandemin

    SMHIs beräkningar av pandemins påverkan på luftkvaliteten visar på sänkta halter av luftföroreningar av framförallt kvävedioxid i Sverige under 2020. Även mätningar visar på markant bättre luftkvalitet under fjolåret.