Håll din sida levande!

Din webbplats blir mer intressant om den uppdateras ofta. Helst ska kunderna hitta något nytt varje gång de besöker sidan.

Vad händer i ditt företag?
Använd elementet Nyhetsflöde för att skapa en mini-blogg om livet som företagare, presentera produktnyheter eller länka till intressanta sidor på nätet.

Läs mer om hur du skapar ett nyhetsflöde här.

  • Sveriges vattenkraftsföretag samlades online

    Under Vattenkraftsdagarna i slutet av november samlades landets stora aktörer inom vattenkraftsproduktion till ett digitalt möte under SMHIs ledning. Närvarande online var representanter från Vattenfall, Statkraft, Uniper, Fortum, Skellefteälvens vattenregleringsföretag, Tekniska verken, Holmen, Jämtkraft, Energiforsk och Vattenregleringsföretagen i Östersund. En viktig punkt på programmet var utvärderingen av SMHIs hydrologiska prognoser.
  • Ny webbinarieserie: Väderprognoserna som påverkar kraftmarknaden

    SMHI bjuder in till en gratisserie med fyra webbinarier tillsammans med samarbetspartnern Energy Quantified, ett företag som tillhandahåller prisprognoser tillsammans med utvalda datauppsättningar för alla större europeiska kraftmarknader. Webbinarieserien hålls på engelska och är skapad för att hålla dig som arbetar inom kraftindustrin uppdaterad med väder och prognoser.
  • Nu förnyas vädervarningarna

    Den 26 oktober är det dags. Då införs förnyade vädervarningar i Sverige. Varningarna blir konsekvensbaserade och regionalt anpassade, därmed mer relevanta och användbara. I det nya varningssystemet finns gul varning, orange varning och röd varning. Röd varning är den allvarligaste.