Håll din sida levande!

Din webbplats blir mer intressant om den uppdateras ofta. Helst ska kunderna hitta något nytt varje gång de besöker sidan.

Vad händer i ditt företag?
Använd elementet Nyhetsflöde för att skapa en mini-blogg om livet som företagare, presentera produktnyheter eller länka till intressanta sidor på nätet.

Läs mer om hur du skapar ett nyhetsflöde här.

  • 100 år av mätningar av globalstrålning i Stockholm

    Solen är källan till all energi och allt liv på jorden. Strålningen från solen är också den drivande grundkraften i allt väder vi upplever på jorden. Variationerna i solstrålningen påverkar klimatet och i Sverige mäter SMHI på några platser den energi som i form av solstrålning infaller på en horisontell yta, vilken kallas globalstrålning. Mätningarna av globalstrålning i Stockholm har nu pågått i hundra år, vilket är den längsta mätserien i världen för denna parameter.
  • Höga flöden i fjällen - igen

    Höga temperaturer och snösmältning gör att vattenflödena nu ökar i bäckar och mindre vattendrag. SMHI har utfärdat en gul varning för höga flöden i Västerbottens och Norrbottens läns fjällområde.
  • Konferens ska stärka klimatanpassning

    Jobbar du med att anpassa din verksamhet till ett förändrat klimat? Den 4-5 oktober arrangerar SMHI konferensen ”Klimatanpassning: Klara färdiga gå” - en mötesplats som ger dig inspiration, kunskap och idéer för att komma vidare.